۲۸روز
۴/۳۰۰
آقــا

مدفوع نکردن نوزاد؟

با سلام وخسته نباشید
آقای دکتر بعده تولد پسرم تا 20روز مدفوع میکرد ولی بعده20 روز به سختی مدفوع کرده یعنی بعده 3روز به مقعدش گلیسیرین استفاده کردم که مدفوع کرد از اونموقع به الان که حالا دقیقا37روز هست که متولد شده خوب مدفوع نمیکنه مجبور میشم گلیسیرین بهش بزنم تا مدفوع کنه بنظرتون چیکارکنم آیا مشکلی داره؟
***قبل از تولدش هم دکتر گفته بود کلیه ش باد کرده که بعده تولدش به دکتر بردم و در یک ماهگی شونو بردم گفتن کلیه ش خوب شده فقط کمی رسوب داره آیا مشکلش از اون میتونه باشه؟ عاجزانه خواهش میکنم جواب بدین بچه ی اولم هست خیلی نگرانم
ممنون بابت تمامی زحماتتون🙏🙏🙏

1 پـاسـخ

  • سلام. اگه شيرخوار روزهاي اول دفع نرمال چند بار در روز را داشته که مشکل خاصي وجود نخواهد داشت. کودکان که شير مادر ميخورن ممکنه چند روز دفع نداشته باشن که اگر همراه با استفراغ و تورم شکم نباشه مشکلي پديد نمي آيد.با اين حال بهتر هست از نزديک توسط يک متخصص کودکان يا جراح کودکان معاينه بشن. معمولا ارتباط مستقيمي بين هيدرونفروز ( باد کردن کليه) و يبوست کودک وجود ندارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 189 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران