۱۴
۵۴
آقــا

درمان زخم کلوئید یا اسکار keloids؟

سلام من سه چهار ماه پیش با دوچرخه بدجوری خوردم زمین، داشتم ماسکمو میکشیدم بالا که فرمان پیچید منم پیچیدم بد جوری خوردم زمین دستمو که اناختم زمین روی دستم (دقیقا قسمت رویین یا همان پشتین دست راستم) زخم بزرگی برداشت که بعد از دو هفته درست شد ولی بجاش برآمدگی بوجود اومد و همینطور قرمزیش مونده که بعدش فهمیدم زخم نوع keloids هس.
اندازه برآمدگی 2×5 میلی متر و جای قرمزی هم 2×2 سانتی متر هس.
چطور میشه با روش طب سنتی و با ساده ترین و ارزان ترین روش اینو درمون کرد؟
ممنون میشم اگه راهنمایی فرمایید

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران