۵۴
۷۲
خانــم

اضطراب شدید؟

چرا در هنگام نوازندگی پیانو یا رانندگی دچار اضطراب شدید میشوم بطوریکه از انجام آن کار باز می مانم؟

9 پـاسـخ

  • شما دچار اصطراب عملکردي هستيد. درمان دارويي موقت و روان درماني مشکلتون را برطرف ميکنه. به روانپزشک مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • اضطراب‌ عبارت‌ است‌ از احساس‌ ناراحت‌ کننده‌ و مبهم‌ ترس‌، وحشت يا خطر با علتي‌ ناشناخته‌ که‌ بر فرد مستولي‌ مي‌شود. براي‌ برخي‌ از افراد اين‌ حالت‌ ممکن‌ است‌ ناگهاني‌ باشد و برطرف‌ شود، اما براي‌ برخي‌ ديگر اين‌ حالت‌ به‌ صورت‌ مزمن‌ در مي‌آيد.
    زماني كه دچار استرس يا اضطراب و دلشوره مي‌شويد اقدامات زير را انجام دهيد:
    - درخواست كمك از ديگران در صورت نياز
    - مشغول شدن به انجام كاري در خانه ترجيحا كار مورد علاقه مانند تماشاي تلويزيون، كتاب خواندن، باغباني و ...
    - صحبت كردن با دوستان و اقوام
    - ديدار با دوستان و آشنايان
    - خارج شدن از خانه براي مدت كوتاه و تماشاي مغازه‌ها يا قدم زدن در پارك
    - ورزش
    - انجام تمرينات آرام سازي: در اين تمرين عضلات به ترتيب از سر به طرف پا يا برعكس سفت مي‌شود 10 تا 15 ثانيه در اين حالت نگه داشته و بعد به آرامي شل مي‌شود اين سفت و شل شدن عضلات تاثير خوبي بر آرامش ذهن مي‌گذارد.
    روش تمرينات آرام سازي:
    - ابتدا به يك مكان خلوت برويد روي صندلي بنشينيد و پشت خود را صاف نگه داريد. كف پاها را روي زمين بگذاريد و دست‌ها را روي ران قرار دهيد.
    - ابروها را تا جايي كه مي‌توانيد به طرف بالا بكشيد و در اين حالت نگه داريد. سپس به آهستگي رها كنيد.
    - چشم‌ها را محكم ببنديد و پلك‌ها را روي هم فشار دهيد در اين حالت نگه داريد. سپس به آهستگي چشم‌ها را باز كنيد.
    - زبان خود را به سقف دهان فشار دهيد آن را چند ثانيه نگه داريد. سپسبه آهستگي رها كنيد.
    - دندان‌هاي خود را روي هم به مدت چند ثانيه فشار دهيد، سپس به آهستگي رها كنيد در صورتي كه دندان مصنوعي داريد اين حركت را انجام ندهيد.
    - شانه‌ها را بالا بكشيد و سفت نگه داريد. سپس به آهستگي رها كنيد.
    - دست راست را مشت كنيد و ساعد را روي بازو خم كنيد و محكم فشار دهيد در اين حالت نگه داريد سپس به آهستگي رها كنيد اين حركت را با دست چپ نيز انجام دهيد. يك نفس عميق بكشيد و ريه خود را از هوا پر كنيد و نفس خود را حبس كنيد ودر اين حالت به شكم خود فشار آوريد. سپس به آهستگي نفس خود را بيرون دهيد و ريه را كاملا خالي كنيد.
    - كتف‌ها را تا جايي كه مي‌توانيد به عقب ببريد و فشار دهيد و در اين حالت سفت نگه داريد، سپس به آرامي رها كنيد.
    - پاي راست را صاف نگه داريد و پنجه پا را به طرف بيرون بكشيد و در اين حالت نگه داريد بعد پنجه پا را به طرف خود خم كنيد و پا را سفت در اين حالت نگه داريد، سپس به آهستگي پا را زمين بگذاريد. اين حركت را با پاي چپ تكرار كنيد.
    - زانوي راست را خم كنيد و ران را تا جايي كه مي‌توانيد بالا بياوريد و سفت نگه داريد، سپس به آهستگي پا را زمين بگذاريد اين حركت را با پاي چپ تكرار كنيد.

    اميدوارم تونسته باشم کمکي به حد بضاعت کرده باشم . اميرمهدي يوسفي روانشناس و روان درمانگر - 66021661 کلينيک خيابان هفتم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    همانطور كه همكارم اشاره نمودند، اضطراب عملكردي داريد كه البته نياز به ارزيابي بيشتري است تا مداخلات درماني لازم صورت گيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • نوعي از اضطراب است که لازمست درمان شود. اخذ شزح حال و ارزيابي دقيق طي ويزيت حضوري يا تلفني لازمست تا درمان متناسب صوزت گيزد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام خانم يا آقاي محسني تمرينات آرامسازي عضلاني و تکنيک هاي act مي تواند شما را به انعطاف پذيري روانشناختي برساند و و بتواني با اين موضوعکنار بيايي. اگر رشت باشي مي توانم کمک کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 301 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران