۴۱
۶۲
خانــم

مشکل درزندگی زناشویی ؟

باسلام من وهمسرم 11سال ازدواج کردیم.همیشه اختلاف ودعواتوزندگیم داشتم ولینتونستم ازش جدابشم هی گفتم درست میشه.هردفعه بحثی میشه دادوبیدادمیکنه وفحش میده وحتی گاهی میزنه سری قبل شکایتم کردم التماس کردوبرگشتم.میخوام بدونم اگ جدانشم چطورمیتونم به خودم کمک کنم که وجودش توزندگیم کم رنگ بشه واقعا خسته م ازجدال وکلا انگارهمه چیزمنوگرفته اصلا حوصله ندارم وهمش سردرددارم دکتراعصاب رفتم خودم خیلی عصبی شدمممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • با سلام در درجه اول لازمه که همسرتون توسط يک روانپزشک ويزيت بشه و از نظر نياز به درمان دارويي و غير دارويي مورد ارزيابي قرار بگيره . در قدم بعد بايد توسط يک زوج درمانگر هر دو ويزيت و مورد ارزيابي قرار بگيريد تا عوامل و زمينه هاي تنش مورد ارزيابي قرار بگيره و اقدامات لازم انجام بشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران