حساسیت و آلرژی؟

سلام من متوجه شدم به کره بادام زمینی حساسیت دارم
بعد اینکه دو هفته پیش فهمیدم و کلا قطع کردم مصرف کره و بادام زمینی
اما وقتی من غذایی میخورم
معدم کار نمیکنه و وقتی میخاد کار کنه نفس تنگی بهم دست میده
و اگر غذا بخورم بلافاصله دیفن هیدرامین بخورم معدم راحت کار میکنه و بدون نفس تنگی و گلوم هم متورم نمیشه .
خارش پوست و چیزای دیگه هم ندارم
فقط نفس تنگی و معدم کم کار میکنه تا وقتی که دیفن هیدرامین بخورم
خاستم بدونم تا کی باید دیفن هیدرامین بخورم اخه مضر هست و تا همیشه هم ک نمیشه مصرف کنم
ورزش هم میکنم بدنسازی و امپول استروئید و هیچی نزدم تابحال. آزمایش کبد کلیه هم دادم مشکلی نبوده

1 پـاسـخ

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران