دخترمن از دختربودنش بیزاراست؟

سلام.
یک پسر متولد74دارم و یکدخترمتولد82
و یک خانواده مردسالارانه که همیشه زور گفته ام .

اکنون
دختر 18 ساله من از دختر بودن خودش ناراحت است.
و احساس میکند اگر پسر بود خیلی بهتر بود
.
وقتی از ازدواج بحث بمیان میآید عق میزند و میگوید بامن از این حرفها نزنید
.
مدل موهایش را پسرانه کرده ولباسهای پسرانه می پوشد و از لباسهای دخترانه بشدت بیزار است .
.
الان بشدت مشغول کلاسهای کنکور است و به ما میگوید فقط وفقط میخوام از ایران بروم
.
قصد من از مشاوره با شما این است که :
1_ابتدا بدانم آیا میتوانم بعنوان مشاوره خروج ازکشور
با شما آشناش کنم که بصورت بسیار نرم افکارش را روانکاوی کنید؟ (بسیار باهوش است و اگر بفهمد شما روانشناس هستید بعید میدونم همکاری کند)

2_ آیاشما میتوانید بصورت بسیار نامحسوس فواید دختر بودن را به او القا کنید؟

1 پـاسـخ

بازدید : 158 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران