۱۲
۲۹
آقــا

وزن گیری دخترم؟

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر من یه دختر 12ساله دارم که زیاد وزن گیری نمیکنه و از هم سن و سالش کوچیکه به نظر میرسه تو شهر خودمون چند تا پزشک هم بردم ولی نتیجه ی مطلوبی نداشت کل بدنش رو هم دادین آزمایش فقط میکروب معده داشت که با دارو حل شد
خوب غذا میخوره ولی چاق نمیشه میخواستم بدونم با ویزیت شما امکان نتیجه گرفتنمون چند درصد هست
و اینکه ما از شهر دیگه میایم یه روزه میشه دارو تجویز کرد یا باید دوباره آزمایش بده؟
ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني باليني در تهران