۸سال
۲۵
آقــا

ترور شبانه؟

سلام وخسته نباشید.
پسرم 8 سالشه.مدتی هست که شب ها جیغ میزنه و از خواب بیدار میشه .به متخصص اطفال مراجعه کردم گفتن بعضی بچه ها این شرایط رو دارند و ممکن است تا 12 سالگی طول بکشه نیاز به دارو نیست و شب ها بالا سرش چراغ خواب روشن کنید.
اینکارو انجام دادیم دو ماهی بود که بهتر شد و گاهی اوقات شبها با جیغ بیدار میشد.الان سه شب هست که دوباره شبی سه چهار بار همین حالت رو داره و با جیغ شدید از خواب بیدار میشه و بلند میشه و راه می ره و لامپ رو که روشن میکنیم ساکت میشه و دوباره میخوابه و این تا صبح دو سه بار تکرار میشه و چراغ خواب هم دیگه جواب نمیده و باید تا صبح لامپ روشن باشه.
اتاقش هم جدا نیست و پیش خودمون میخوابونیمش.
لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران