مشکل جدی در تغذیه به کمک قرص؟

جناب دکتر فرجی با سلام.
در خصوص رژیم غذایی نامناسب بنده و کمبود وزن بسیار زیادم مجبور به استفاده از قرص ( دگزامتازون) به مدت بیش از یک 1 سال شدم. دگزامتازون 0.5 روزانه حدود 5 الی 6 عدد که می شود 3 میلی گرم
طی این یک سال افزایش ظاهری وزن به صورت پف صورت و.. داشتم ( که در حال حاضر برایم مهم نیست)
دچار مشکل جدی یی شده ام ******* و ان اینکه برای ترک این قرض ظاهرا باید به ندرت و طولانی مدت این قرص را ترک کرد و یکباره قطع ان خطرناک است
با این وجود من این قرص را حدود 5 الی 6 ماه است که با کاهش دوز به روزانه 1 عدد 0.5 میلی گرمی رساندم
اما باز هم وقتی یک روز نمی خورم به ششششددددددددت سرم درد می کند و سنگینی در سر دارم و حالت تهوع به بنده دست می دهد
از
شما
عاجزانه تقاضا دارم
بفرمایید چگونه می توانم این قرص را کامل ترک کنم و دیگر مصرف نکنم و این عوارض را نبینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
التماس می کنم راه حلی بفرمایید

با تشکر از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران