۹سال
۴۵
آقــا

تیک عصبی؟

سلام پسری دارم 9ساله که مدت یک ساله دچارتیکهای عصبی شده که بعضی وقتها قطع میشه وباز دوباره شروع میشه بایدچکارکنم میشه راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام تيک ها بطور شايع با مشکلات ديگري مانند اضطزاب، وسواس و بيش فعالي همراهند. تذکر دادن مکرر باعث اضطزاب بيشتر و تشديد تيک ميشود. تيکهاي ساده و خفيف که با مشکل اعصاب و روان همراه نيست ممکنست بدون درمان محدود شود يا اموزشهاي رفتاري توسط متخصص اعصاب وروان کمک کند اما براي ارزيابي کلي و بررسي لزوم درمان به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران