۲۵
۵۲
خانــم

کیست در پشت مچ دست؟

سلام و وقت به خیر
دکتر پشت مچ دستم کیست داشت که چند ماه پیش جراحی کردم و چند روز بعد از جراحی متوجه شدم که پوست دستم چسبندگی داره و آزاد نیست انگار از زیر دوخت شده
آن زمان به پزشکم مراجعه کردم گفتند بین 3 تا 6 ماه طبیعی است الان این مدت زمانی که گفتند گذشته اما همچنان چسبندگی داره و زمانی هم که جای جراحی رو لمس میکنم یا آب بر روی دستم بریزه حالت این که برق بگیره یا خواب رفته باشه بهم دست میده که اصلا خوشایند نیست دکترم کلا گفت من چنین نگفتم و همین چسبندگی برای همیشه چنین است و هر جراحی که شما فکرش رو کنید همین چسبندگی داره و آزاد نمیشه
خواستم بپرسم من باید چه کار کنم که این چسبندگی آزاد شه از زیر فکر کنم دوخت کرده
تو رو خدا راهنماییم کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله،کايروپراکتيک در تهران