مراجعه له روانکاو یا روانشناس یا روانپزشک؟

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر من ناامیدم خستم امید به زندگی ندارم حس ناکافی بودن دارم باید به چه پزشکی مراجعه کنم؟ روانشناس یا روانکاو یا روانپزشک؟
از طرفی باید حداقل چند جلسه برم تا مشکلم حل بشه من نگرانم کلی وقت و هزینه بزارم مشکلم حل نشه

1 پـاسـخ

  • با سلام به روانشناس مراجعه بفرماييد ، در صورت لزوم و در موارد بحراني به روانپزشک جهت مصرف دارو معرفي ميشويد ... نياز به بيش از يک جلسه مي باشد اما بدون مصاحبه و تشخيص دقيق نمي‌توان تعداد دقيق را عنوان کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران