افزایش تمرکز؟

19سالمه دخترم پشت کنکوری تازه شروع کردم پرخاشگر و پرخوابم و تمرکز ندارم هر روشیو امتحان کردم جواب نداده و بیماری خاصی ندارم و میخوام دارو مصرف کنم ولی دارویی که اعتیاد اور نباشه و بعدش حالم بدتر نشه
و عدم تمرکز و کمالگرایی واقعا به شدت پرخاشگریم اضافه میکنه و باعث میشه به برنامه ها و کارام نرسم یا درجا بزنم همش و این برای کنکورم سمه از ی طرفی خانوادم اصلا درکم نمیکنن و همه این مسائل استرس و ناامیدی ام بهم میدن
چون من واقعا باید امسال قبول بشم نمیخوام یکسال دیگه بمونم و میدونم میتونم قبول بشم با حل این مشکلاتم رشته ای که میخوام همین امسال

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم. ببخشيد که پيام را دير ديدم شرايط سخت و دشواري داري ولي ميشه شرايط را بهبود بخشيد . اولين کاري که براي قبولي در يک امتحان سخت ميشه انجام داد حفظ آرامش جهت تسلط يافتن بر اوضاع هست. وقتي سطح اضطراب بالا باشه پرخاشگري را بدنبال داره. بهتره از يک داروي ملايم مانند سرترالين 50 شبي 1/4 قرص استفاده کنيد و اگر اوضاع بهتر نشد حضوري يا تلفني مشاوره بشيد که بهتر بشه اوضاع را ارزيابي کرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 149 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران