۳۲
۷۶
آقــا

افسردگی و گوشه گیری و اعتیاد شدید به خود ارضاعی ؟

سلام وقت بخیر،
مرتضی دانش 32 ساله، مدرک فوق دیپلم، 5ساله طلاق گرفتم
3سال بعداز طلاقم بخاطر اعتیاد به رابطه جنسی با خانمهای مختلف از نظر سن همخوابی داشتم حتی با پسری که ترنس بود رابطه جنسی داشتم
2ساله بخاطر افسردگی و اعتماد به نفس پایین هیچ رابطه جنسی نداشتم ومتاسفانه خودارضاعی میکنم
مشکل اصلی من اینه وقتی میرم بیرون از خونه چندتا خانم میببینم میل به رابطه جنسی شدید پیدا میکنم طوری که فکرای ناجور سراغم میاد تحمل میکنم و خودم رو به سرویس بهداشتی میرسونم و با خودارضاعی خودم رو خالی میکنم،
خواهش میکنم کمکم کنید چطور خودمو کنترل کنم چطور روزی 1 الی 3 بار خود ارضاعی رو ترک کنم

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران