تاثیر خودارضایی بر روی ضریب هوشی،حافظه و توانایی های ذهنی؟

سلام خسته نباشید و تشکر بسیار از سایت عالیتون.

من پسرم،18سالمه و حدود 4سالی میشه که خودارضایی میکنم.این اواخر بخاطر یک سری مسائل مثل رژیم غذایی و درگیری های ذهنی خودارضایی بصورت 4یا5بار در روز هم انجام دادم.داخل وبسایت های اینترنتی و کتاب ها و منابع مختلف خوندم که خودارضایی ضریب هوشی و حافظه رو کم میکنه و باعث میشه تا توانایی های ذهنی کاهش پیدا کنه.
در مورد این مسئله خیلی ترسیدم آخه من تا چند وقت پیش یعنی حدود 3سال پیش درسم عالی بود و حافظه قوی داشتم اما با گذشت زمان و انجام اینکار احساس میکنم حافظه و ضریب هوشیم کاهش پیدا کرده.دوستام میگن بخاطر تلقین و استرسه ولی واقعا گیج شدم چون احتیاج به یه منبع علمی و قوی دارم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران