بهره هوشی؟

سلام خانم دکتر.وقتتون بخیر.پسری 8 ساله دارم که درسش ضعیفه ومعلماش میگن که بهره هوشی بچم پایینه.لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟

2 پـاسـخ

  • سلام. در اولين قدم بايد براي گرفتن تست هوش اقدام کنيد.سپس بر اساس ميزان کم بودن بهره هوشي، مي توان جهت ادامه آموزش فرزندتان تصميم گيري بهتري نمود.
    ولي گاهي کودک ممکن است مبتلا به اختلال يادگيري و يا اضطراب و کمبود توجه-تمرکز باشد.
    در آن صورت با مراجعه به روانپزشک راهکار درماني ارائه ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام.درمورد ضعف درسي فرزند شما بايد شرح حال کاملتري داشته باشم.عوامل زيادي درضعف درسي نقش دارن.ازجمله:تمرکز،ساعت مطالعه،استرس و..... .اما در مورد ادعاي معلم فرزند شما مبني بر پايين بودن بهره هوشي ،پيشنهاد ميکنم حتما به يک مشاور مراجعه کنيد تا از فرزند شما تست استنفورد بگيره ،تا هم بهره هوشي و هم اختلالات و.....مشخص بشه.موفق باشين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 447 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران