۲۲
۶۰
خانــم

استرس بی دلیل و طولانی مدت که موجب اختلال در غذا خوردن شده است؟

سلام من 22 سالمه.به علت کمبود اشتهاو افسردگی و غذا زدگی و حالت تهوع هنگام غذا خوردن و استرسهایی که منجر به غذا نخوردن و کمبود وزن من شده بود،به مدت 4 ماه زیر نظر روانپزشک اولانزاپین2.5وکلومیپرامین25مصرف کردم و در طول مصرف دارو حالم عالی بود و به وزن دلخواه رسیدم و بعد زیر نظر پزشک،دو هفته هست که قرصم رو قطع کردم،الان دوباره به شدت غذازده و بی اشتها هستم،ضعف و بیحالی دارم و بیشتر وقتی غروب میشه حالم بد میشه،مشکل معده و تیروئید هم ندارم.بسیار نگران حال روحیم و کم شدن مجدد وزنم هستم لطفا راهنماییم کنید

3 پـاسـخ

بازدید : 152 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران