٤١
٦١
خانــم

اضطراب و ترس بدون دلیل ؟

باسلام من چند ماهی هست كه باكوچكترین موضوع مثلا اگر صدای ماشین آتش نشانی و یا آژیر آمبولانس و یا اگر آسانسوربرقش خاموش بشه  ناخودآگاه دچار تپش قلب میشم و دلشوره میگیرم دكتر رفتم آزمایش خون  و نوار قلب و اكو همه عادی بود فقط كمبود ویتامین دی و قند ناشتام 105 بود كمی هم فشارم بالا بود كه دكتر گفت بخاطر اضطرابه توصیه به رفتن پیش روانپزشك كرد ولی من ترس دارم كه پیش دكتر اعصاب و روان برم چون چند سال پیش قرصهای شیمیایی كه بهم دادن باعث كاهش ضربان قلبم میشد طوری كه فكر میكردم ممكنه هر آن قلبم بایسته و باعث میشداضطرابم بیشتر بشه آیا درمان با داروهای گیاهی وجود داره كه عوارضی نداشته باشه  و باعث تقویت اعصابم بشه؟ راه غیر دارویی چطور؟آیا من دكتر طب سنتی برم نتیجه میگیرم؟

5 پـاسـخ

  • با سلام، تاثير داروهاي گياهي و طب سنتي در درمان اختلالات روانپزشکي به خوبي داروهاي موجود تعريف و اثبات نشده، اين همه مقاومت در مقابل مصرف دارو به مشکلات ديگرتان مثل فشار خون دامن مي زند، درمانهاي غير دارويي مثلا درمان شناختي رفتاري براي اختلال اضطرابي وجود دارد، اما در موارد شديد لازم است ابتدا فرد دارو بخورد و بعد براي وي رواندرماني شروع شود، دوره درماني که تمام شود دارو به راحتي قابل کم شدن و قطع کامل است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    جهت درمان اضطراب مي توان از داروهاي متفاوتي استفاده کرد و در صورت بروز عوارض جانبي ، ميتوان دارو را تغيير داد. البته همچنين مي شود از روان درماني نيز جهت کاهش اضطراب استفاده کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام

    باتوجه به اينکه مکررا علايم جسمي و روحي رواني اضطراب در شما تکرار ميشود، نياز به بررسي مجدد و دقيق روانپزشکي در زمينه سوالات مطرح شده است. در زمينه اينکه طب سنتي در شما موثر خواهد بود يا خير بهتر است توسط پزشک طب سنتي ويزيت شويد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند
    ....

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 551 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران