۴۲
۶۵
خانــم

تیرویید و تورم در گلو؟

بادرود
جناب دکتر به خاطر تورمی که در گلویم هست به من گفته اند که اسکن هسته ای بگیرم. البته سونوگرافی هم گرفتم که پیوست تقدیم میشود.
حال زمانی که به دکتر مراجعه کردم که برایم بنویسد،حتی یک هفته هم متی مازول را قطع کرده بودم،که خودتان هم در جای دیگر که از دکتر دیگر پرسیده بودم که فقط متی مازول را قطع کنم یا ایندرال و سیتریزین را هم قطع کنم فرموده بودید؛فقط میتی مازول را.
حال دکترکه حضورا گفت اگر که میخوای قطره بخوری،بعضاً امکان واکنش هست که بدنت واکنش نشون بده و مثلاً قلبت فلان....
و نیاز باشه بستری بشی.
و الان به خاطر ویروس کرونا تمام بیمارستان ها پر شده و می آیی ابروش درست کنید میزنی چشمشم کور می کنی...
خلاصه به خاطر ری اکشن های بعدی فعل قرص بخور و این کار رو نکن.
حال من اصلاً به خاطر این صحبت دکتر از خوردن قطره حراس گرفته ام.
از طرفی دیگر اکنون بسیار خارش شدید و عوارض پرکاری مخصوصاً و مخصوصاً درد در سینه ها خیلی اذیتم می کند. که ابتدا یک سینه بود و الان هر دو شده.
جناب دکتر کلا چهار سال است که پرکاری تیروئید داشتم که درسه سال منتهی به اکنون با روزی یک قرص تحت کنترل بود. اکنون 4 ماه است با روزی سه قرص گلویم متورم شده و خارش شدید تعریق و لرزش دارم و مخصوصاً درد سینه.
گویا قرصها افاقه نمیکند.
نتیجه اخرین ازمایش با مصرف سه قرص روزانه
T3; 155
T4; 4.5
TSH; 0.065
یک آزمایش قبل از این
T3; 220
T4; 14.2
0.1 ;TSH

سوال:
مگر این قطره امکان واکنش هم دارد و مگر بی خطر نیست؟
شما چه صلاح می دانید؟(با اینکه خارش شدید و عواض پر کاری مخصوصاً درد سینه ها خیلی اذیتم میکنه)
دکتر جان من را از این سر در گریبانی نجات دهید بزرگوارید.خیلی داره آزارم میده. دیگه راه به جایی ندارم.سپاسگذارم،🙏
در پایان اگر چیز دیگری لازم است یا سوالی داشتی بفرمایید تا جواب بدم خدمتتون.

1 پـاسـخ

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي و گوارش در تهران