۴۸
۹۸
خانــم

مشاوره تحصیلی فرزند دختر؟

سلام
دخترم 17 ساله کلاس یازدهم تیز هوشان هست تا قبل از کرونا درسش خوب بود کلاسها که بخاطر کرونا مجازی شد مجبور شدیم براش گوشی بخریم الان همه کارش شده گوشی با آنکه همه کلاسهای تقویتی شرکت میکنه اصلا درس نمیخونه . امسال با تجدید وبا نمرات 10 و 11 قبول شده . درحالیکه همیشه با 5 نفر اول کلاس قبلا رقابت میکرد .همه امکانات در اختیارش هست اتاق شخصی دارد درب اتاق را میبندد و ترانه گوش میکنه همه کارش شده گوشی . با مهربونی وبا محبت وباتشویق هرکاری کردم به درس دوباره علاقمند بشه ، نشد . میگه درس نمیخونم . فوری عصبانی میشه پرخاشگری میکنه ، اصلا توی خونه به سیاه و سفید دست نمیزنه .
نه دوست پسر داره نه خیابون گردی داره نه افسرده هست ، ترانه گوش میکنه و توی گوگل و یوتیوپ جستجو میکنه.
فقط نمیدونم چرا از درس زده شده به احتمال درسشان خیلی سخت هست . و اگه سخته چرا دوستاش همه با نمرات بالا قبول شدن
از دیروز گوشی موبایلش را ازش گرفتم داره دعوا میکنه ، پرخاشگری میکنه ، بددهنی میکنه، اصلا کتاب دستش نمیگیره
این رفتارش منو خیلی نگران کرده موندم چکار کنم . شهر ماهم شهر کوچکی هست نمیتونم برم نزد مشاور
لطفا راهنمایی بفرمایین . حالا اگه من برم نزد مشاور ، دخترم میگه من نزد مشاور نمیرم
لطفا بفرمایین نزد مشاور خانواده برم یا نزد مشاور تحصیلی
با تشکر

3 پـاسـخ

بازدید : 146 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران