اختلال اعصاب اتونومیک؟

سلام، روزتون بخیر. من نمیدونم برای این مشکل باید به چه متخصصی مراجعه کنم و احساس میکنم احتیاج به راهنمایی دارم. دو سال پیش من درگیر حملات عصبی روانی بودم، یا دستکم یه حالت گم شدن و ترس مطلق که به گریه و شاید لرزش بدنم ختم میشد. حملات اولش ماه ها فاصله داشتن، بعد به روز رسیدن و بعد از آخرین بار که فاصلش فقط چند ساعت بود، قطع شدن. دقیقا از موقعی که وضعیت روحیم بهتر شد یا دستکم سعی کردم نادیدش بگیرم و ابدا به مسائلی که بهش ختم میشن فکر نکنم. بعدش اتفاق خاصی نیوفتاد ولی من یه چیز رو متوجه شدم: واکنش های بدنم به هرچیزی که تجربه میکردم زیاد از حد بودن. بیشتر روی لرزش متمرکز میشدن، بعضی وقتا با یه محرک خیلی کوچیک که برای خودم اهمیت نداشت (مثلا معلم صدا زده برای پرسیدن سوالش!) بدنم شروع به لرزیدن میکرد و چند ماه اخیر مطمئنم که عضلاتم بی اراده حرکت میکنن. مثلا در آرامش دراز کشیدم یهو دست یا پام نسبتا سریع تکون میخوره. لطفا برای مراجعه به دکتر راهنماییم کنید، ممنون.

1 پـاسـخ

  • درود بر شما مواردي که ذکر کردين از دو جنبه بايد مورد بررسي قرار بگيرن. جنبه اول از لحاظ غدد و هيپوفيز. در مرحله اول به يک پزشک غدد مراجعه داشته باشين تا يکسري آزمايش کامل از شما بگيرن.اگر از بعد جسمي مشکلي وجود نداشته باشه مرحله بعدي چک کردن از لحاظ روان هست. جنبه دوم که توسط نوروفيدبک(درمان بدون دارو) و جلسات روان درماني ميتوانيم ازين مشکل عبور کنيم. نگران نباشيد.همين که خود شما به اين مسئله واقف هستيد حتما ميتونيم به کمک همديگه اين مشکل را کنار بزنيم. همکاران بنده ميتوانند شما را راهنمايي کنند 09100505091 02122277354

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص باليني ، روان درمانگر و نوروتراپيست در تهران