۳۹
۷۸
خانــم

عدم جوابدهی لیزر بعد از حدود ۵ سال ؟

عرض ادب بنده 39 سالمه پنج سال پیش لیزرم رو با کندلا شروع کردم پوستم تقریبا روشنه موهای زبر ولی بعد از پایان 10 جلسه باتوجه ب اینکه هر دو سه ماه یاداور میزنم تنها 40 روز خوبم بعدش شروع ب رویش میکنم قبلا فیبروم جراحی کردم کیست داشتم دارو مصرف کردم الان مشکل هورمون یا تیرویید ندارم ولی بازم 40 روز میگذره مثه روز اول شاید بدتر رویش دارم لطفا راهنماییم کنید
اسپرونولاکتون هم تقریبا یسال پیش خوردم البته وروژست هم همزمان خوردم براکیستم الان بیشتر از شش ماهه دارویی مصرف نمیکنم و پریودم دقیق ممنون از راهنماییتون دکتر جان 🙏🏼

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو زيبايي و ليزر در تهران