۵۳
۷۴
خانــم

آیا برای درمان در ارتباط با کیست در ناحیه داخلی دنبالچه‌ می توانم به شما مراجعه کنم؟

با سلام و عرض ادب
اینجانب در ناحیه لگنی درد و ضعف بسیاری احساس می کنم به شکلی که درد به پهلوها و پاها و کمر هم کشیده می شود و بنده را لزانجام کارهای روز مره واداشته است لطفا برای انجام معالجه راهکارهای لازم را بفرمایید ابتدا از کجا و چطور شروع به درمان کنم بسیار سپاسگزارم
چناچه باید به شما مراجعه کنم لطف بفرمایید پاسخ دهید تا نوبت بگیرم ممنون از لطفتان

1 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران