بیماری میاستنی گراوی و افتادگی پلک و دوبینی و ضعف عضلات دست و شانه؟

با عرض سلام و خسته نباشد حدود 4 سال است که به علت افتادن از درخت و آسیب مهره t11 از ناحیه کمر فلج می باشم . حدود 3 ماه پیش با مشکا افتادگی پلک و دوبینی و ضعف عضلات دست و شانه مواجه شدم که با مراجعه به پزشک بیماری میاستنی گراوی تشخیص و مدت 2 هفته در بیمارستان قائم مشهد بستری و 5 جلسه خون تصفیه شد کمی شرایط بهتر شد اما وضعیت چشم خوب نشد. در حال حاضر مجدد ضعف دست و شانه برگشته و باتوجه به فلج بودن از انجام خیلی کارها ناتوان شده ام ، آیا مراجعه به تهران فایده و درمانی برای بیماری من دارد ؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ، نوار عصب و عضله در تهران