۷۳
۵۵
آقــا

عفونت و سوراخ شدن لثه؟

سلام خسته نباشین
پدرم بعداز شیمی درمانی مشکلش حل شد ولی حالا یک ساله که درگیر عفونت لثه شده بطوری که لثه اش سوراخ شده و مدام ازش عفونت میاد ممکنه که عوارض شیمی درمانی باشه
؟ هرچی دکتر میره فقط براش پماد و قطره و ..... میگیرن اصلا خوب نشده الانم مدتی دارو های گیاهی استفاده میکنه ولی تاثیری نداره واقعا کلافه شده نمیدونیم چیکار کنیم دندون هاش مصنوعی اونارو هم درآورده بیچاره نمیتونه همه غذایی هم بخوره تروخدا کمک کنین راهنمایی کنین ممنون دکتر جان

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لثه در تهران