کم خوابی بیمار ام اس؟

باسلام حضور دکتر امیدی
دخترم ام اس داره سی و سه سالشه سال 86 پای چپش و چشم راستش درگیر شد و تحت نظر دکتر نبوی تهرانه مدتی هست که شب بدخوابه و فکر و خیال نمی ذاره بخوابه دکتر اعصاب بهش داروی خواب آور داده به نظر شما احتیاج به روانکاوی داره؟ یا با همون قرص خواب بسنده کنیم؟

1 پـاسـخ

  • سلام بي خوابي ميتونه علل مختلفي داشته باشه مثلا اختلالات اضطرابي يا حتي افسردگي و مسائل ديگه همه مي‌توانند باعث بي خوابي شوند .نظر من اين است که ايشان بايد معاينه و بررسي کامل اعصاب روان شوند تا علت بي خوابي مشخص شود و در صورت لزوم با دارويي مناسب بي خوابي ايشان برطرف مي شود نيازي به روانکاوي نيست در اين مورد اگر مثلا علت بي خوابي افسردگي يا اضطراب باشد ممکن است مشاوره شناختي رفتاري نياز باشد نه روانکاوي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران