منفی گرا بودن؟

سلام وقتتون بخیر من 22سال سن دارم متاسفانە بە دلیل اینکە در بچگی ونوجوانی کمبود شدید محبت داشتم الان انسانی منفی نگری شدم بە طوری کە همیشه خودمو امادە اتفاقات منفی میکنم واصلا نمیتونم مثبت فک کنم برای مثال متاهلم وهمیشه ترس از دست دادن همسرم رو دارم واز این قبل فکر طوری شده کە فکرهام شدن کابوس شبانە ام و همیشە انتظار بدترین حالت هارو دارم حتی فکر خودکشی ورهایی از مشکل بە سرم میزنە

ازتون خواهش میکنم بهم کمک کنید تو مناطق محرومم ودسترسی بە روانپزشک برام مشکلە اگر کمکی از دستتون برمیاد ازم دریغ نکنید 😭😭😭😭

5 پـاسـخ

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران