ضربه خوردن از رابطه؟

سلام
من به خاطر رابطه ی اشتباهی که داشتم(2 سال پیش) ضربه ی شدیدی بهم وارد شد
الان حس میکنم کل احساساتم روز به روز داره کمتر میشه و کلا خیلی منطقی شدم.
حتی در اندام جنسی و تمایلات جنسی هم اون حسی که باید دا‌شته باشم رو ندارم. آیا این موضوع هم به احساسات من مربوطه؟
لطفا راهکار هایی به من بدید که حسام برگرده. وقتی حس هیجان تو زندگیم ندارم فشار شدید بهم میاد
به صورت حضوری هم مراجعه میکنم اما شما الان یه سری اطلاعات در این مورد بهم بدید ممنون میشم🙏
ممنون از شما

3 پـاسـخ

بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران