۳۰
۴۷
خانــم

مشکل تنفسی؟

سلام وقتتون بخیر
من خانم 30 ساله هستم سابقه آلرژی دارم(آبریزش،عطسه،گرفتگی صدا)
الان تقریبا 4 هفته اس ک احساس تنگی نفس دارم و وسط قفسه سینم یه فشار خیلی خیلی کم احساس میکنم و سرفه های مداوم ندارم مگر اینکه خودم بخوام چون تنفسم یکم مشکله سرفه کنم که اونم در روز 5-6 بار هست ک هر بار 1 تا 2 سرفه میکنم
علائم تب سردرد بدن درد ایتفراغ اسهال آبریزش عطسه ندارم
و جالب اینکه توی این چند هفته آلرژی هم نداشتم
من از ترس درگیر کرونا شدن تا الان جرات دکتر رفتن نداشتم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

  • سلام نگران نباشيد، در منزل بمانيد نکات بهداشتي رو رعايت کنيد استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد و با من در تماس باشيد. علايم کرونا نداريد. تازه از ترس کرونا آلرژيتون هم خوب شده.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران