۳۸
۶۸
آقــا

درمان عصب آسیب دیده پا ومثانه؟

با عرض سلام وخسته نباشید همسرم در اثر تصادف به خاطر ضربه که داشته و راننده بوده تحت جراحی لگن ودیسک قرار گرفته و بعد از چهار ماه هنوز عصب مثانه وپا دچار آسیب شده ولی هنوز خوب نشده حتی در ادرار کردن مشکل دارد وبا پنجه پا هم نمی تواند راه برود ممنون میشم راهنمایی کنید که راهی برای درمان عصب آسیب دیده وجود دارد

1 پـاسـخ

  • با سلام آسيب به اعصاب ناحيه کمر خصوصا شبکه اعصاب ناحيه خاجي S1تاS4منجر به اختلال کنترل ادرار و مدفوع و ضعف در عضلات ساق پا مثل فشار دادن به کف زمين و راه رفتن روي پنجه پا ميشود و حداکثر تايک ونيم سال احتمال بهبودي در صورت عدم قطع شدن اعصاب و بهبودي وجود دارد و بعد از اين مدت احتمال بهبودي بسيار کم هست و در صورت عدم بهبودي با کمک جراح اورولوژيست روشهاي جراحي براي کنترل ادرار و مدفوع و استفاده از بريس براي ضعف عضلات تا حدي کمک کننده خواهد بود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران