علل این موارد چیست؟

سلام
هرازچندین ماه یک بار دز طول سال
دچار عدم شوق، ذوق، روحیه و بی انکیزگی میشم.
اهداف و علایق قبلیم کمرنگ میشن
و نمیدونم راه حل برطرف شدن این حالات چیه؟
به طور کلی چرا این احساسات بروز می‌کنند و راه پیشگیری یا رفعشون چی هست؟

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز در بررسي مشکلات هر فرد موضوع بايد بطور کاملا منحصر به فرد و شخصي بررسي شود و قطعا در مورد شما هم همينطور است. اما بطور کلي مي توان احتمالات زير را بررسي کرد: اول اينکه ميزان انگيزه و انرژي توليد شده براي جلو رفتن به سمت هدف به ميزان هماهنگي اين مسير و اهداف با ارزش هاي فرد بستگي دارد، اين موضوع هم در ابتداي مسير و هم در طول مسير بررسي و چک مي شود. گاهي به هنگام آغاز مسير و يا در طول مسير با موانع ذهني روبرو مي شويم (مثل ارزش ها يا باورهاي محدود کننده اي که متناقض با اهداف و مسير هستند) که بايد شناسايي و حل شوند. براتون آرزوي موفقيت روزافزون دارم 🌿

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران