خوب نشدن گلو؟

باسلام خدمت دکتر مهربان. آقای دکتر من الان دو هفته بیشتره که گلوم میسوزه و آب دهنم به سختی پایین میره. دارو میخورم آروم میشه ولی بعدش برمیگرده. به گلوم دست میزنم احساس میکنم یه تخم مرغ داخلشه که گلوم سفته. یه آزمایش خون و سی تی ریه دادم 1هفته پیش . مشگلی نبوده . ولی چرا گلوم خوب نمیشه نگرانم کرده . مادرمم با من مریض شده اونم گلوش مثل من خوب نشده. شما چی دستور میفرمایید و دارو چی بخورم

1 پـاسـخ

  • سلام
    اين علايمي که شما مي فرماييد بيشتر علايم ريفلاکس اسيد معده است که با اظطراب تشديد مي شود. لطفا نگران نباشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 210 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران