۱۷
۶۰
آقــا

درد دنبالچه؟

سلام وقت بخیر،من کنکوری ام،دیروز حدود 6 ساعت مطلق نشستم و درس خوندم،گه گاهی احساس میکردم ک استخوان نشیمنگاهم خشک شده و استخوان دنبالچم خشک جزئی شده
آخر شب دیدم ک شدید شده دردش خلاصه خوابیدم،صبح بلند شدم دیدم درست نمیشه،معذرت میخوام اما به خط باسنم از درد نمیتونم دست بزنم،نمیتونم روی استخوان باسنم بشینم،نمیتونم بدوعم درد میکنه استخوانم.نمیتونم خم شم،درد میکنه
هیچ ضربه ای نخورده،فقط زیاد نشستم
با استراحت درست میشه؟یا باید برم دکتر؟کنکور دارم اصلا نمیتونم برم دکتر، با این وضع کرونا،لطفا راهنمایی کنین

1 پـاسـخ

  • وقت ارزشمندتان رو صرف رفتن به پزشک نکنيد
    نيازي نيست
    مسکن مصرف کنيد و از بالش هاي تيوب شکل استفاده کنيد و محل درد رو روي قسمت خالي بندازيد
    حل خواهد شد نگران نباشيد
    آرزوي موفقيت در کنکور دارم براتون

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران