لاغری شدید؟

سلام وقت بخیر .
من 20 ساله با 185 قد و 55 کیلوگرم وزن هستم . لاغری شدیدی که دارم ناشی از بیماری سندرم مارفان ه. چه دارو یا مکملی باید مصرف کنم و اصلا آیا درمانی وجود داره ؟ تعدادی داروی اشتها و ... امتحان کردم و موفق نبوده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

1 پـاسـخ

  • سلام. اصلاح وزن و افزايش توده عضلاني در اين بيمارياي كار دشواري است لذا بايستي بطور مستمر تحت نظر يك متخصص تغذيه قرار بگيريد. با توجه به مصرف روزانه چندين دارو ، دفع پتاسيم از بدن بالا مي رود و چون كمبود اين ماده مغذي مي تواند با حملات قلبي همراه باشد، خوردن مواد غذايي كه منبع پتاسيم هستند، بسيار ضروري است. از آنجايي كه كلسترول ، فشار خون و هموسيستين بالا، زمينه ساز بروز بيماري هاي قلبي هستند، مصرف ميوه ها بويژه موز و طالبي مفيد هستند. مصرف يك فنجان آب طالبي در روز به ميزان 25 درصد احتمال بروز فشار خون را كاهش مي دهد. ويتامين C و بتاكاروتن موجود در سبزيجات و ميوه هاي رنگي و يا كره به ميزان مناسب با فعاليت آنتي اكسيداني خود، از فعاليت تخريبي راديكال هاي آزاد جلوگيري مي كنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران