درد در ناحیه دنبالچه ؟

سلام وقتتون بخیر . پسری هستم 26 ساله که حدود 1 سال است که در زمان نشستن و یا منقبض کردن عضلات لگن و مقعد دچار درد نسبتا خفیف هستم و مدت دوسالی هست که بنا به شغلم زمان زیادی از روز روی صندلی پشت سیستم سپری میکنم . با مراجعه به پزشک برایم ام ار ای و سی تی اسکن و دارو تجویز کردن و سپس فیزیوتراپی که الان جلسه 8 ان هست اما همچنان درد دارم و دقیق مطمن نیستم مشکل از دنبالچه هست یا نه ! و دقیق خاطرم نیست ضربه ای در گذشته این قسمت وارد شده یا نه .
من تصاویر ام ار ای و سی تی اسکن را برای شما پیوست میکنم . لطفا راهنمایی کنید مشکل من چیست و چکار باید انجام دهم؟ ضمنا معاینه فیزیکی هم توسط پزشکی انجام نشده از بابت کیست مویی و ....
این مواردی که در نتیجه سی تی اسکن نوشته چی هست ؟
ممنون از شما و خسته نباشید .

5 پـاسـخ

بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران