درددرعضلات باسن به پایین؟

سلام
من مدتیه ک عضلات باسن به پایین ینی پشت ران وساق میگیره و درد دارم طوری که تازگیا گاهی انگشتای پامم گزگز میکنن میخواستم بدونم درمان میشه ایا؟؟؟

5 پـاسـخ

  • با سلام
    به احتمال زياد ديسک بين مهره هاي ستون فقرات کمري داريد که باعث تنگي کانال و فشار بر عصب سياتيک گذاشته است.خود کمر معمولا درد ندارد.
    1- MRI از ستون فقرات توصيه ميشود.
    2- فيزيوتراپي
    3- طب سوزني

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(1)
  • سلام
    اين درد احتمالا مربوط به فشار روي عصب سياتيک است و احتياج‌ به درمان ار طريق طب سوزني دارد .لطفا با مطب تماس بگيريد .
    دکتر صبري

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    طب سوزني و استفاده مناسب از تکنيک هاي مختلف آن مي تواند اين مشکل را حل نمايد
    کلينيک طب سوزني 🌸🍃
    دکتر مسعود شيخ عليان

    - فارغ التحصيل دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در سال 1376
    - دانش آموخته رشته طب سوزني ، تويينا و Moxibustion از دانشگاه طب چيني پکن ( Beijing University of Chinese Medicine )

    🍃 آدرس مطب:
    تهران، خيابان دکتر شريعتي، نرسيده به پل سيد خندان، کوچه اشراقي، پلاک 19، طبقه 2، واحد5
    ( پذيرش با تعيين وقت قبلي )

    تلفن:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 457 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران