۲۱
۵۳
خانــم

درد سمت چپ زیر شکم و پهلوی چپ (هم جلو و هم پشت)؟

سلام وقتتون بخیر
من (مجرد هستم) از دیروز بعد از ظهر بعد از اینکه از حمام اومدم قسمت چپ زیر دلم (یه جورایی سمت چپ مثانه انگار که یه رگ درد میکنه) و همینطور پهلوی چپم (هم جلو و هم پشت) درد گرفته و با گرم کردن بهتر میشه ولی کامل خوب نمیشه و بعد از مدتی مثل قبل درد میگیره و کمرم هم تا حدودی درد میکنه(البته ک دیسک کمر هم دارم و نمیدونم به کدوم موضوع مربوط میشه) موقع ادرار سوزش یا درد ندارم و خون هم ندیدم میخواستم ببینم مشکل از چی میتونه باشه و باید چی کار کنم؟
حدود 2 ماه پیش ک سونوگرافی کردم هیچ مشکلی تو کلیه ها و مثانه و مجاری ادرار و رحم و تخمدان ها و کبد و طحال و صفرا نبود
تیروئید دارم و قرص مصرف میکنم
رفلاکس معده هم دارم
(قسمتی که کیسه آب گرم گذاشتم درد میکنه با بالاش و همینطور پشتم سمت چپ)

1 پـاسـخ

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران