۹
۲۸
خانــم

مصرف قرص آزیتروماسین 250 برای دختر 9 ساله با وزن 28 کیلو گرم؟

من صبح دخترم تب داشت بردمش دکتر متاسفانه مثل اینکه امیکرون گرفته
براش قرص آزیترماسین 250 تجویز کرده ولی من اصلا نمیتونم دستخط دارو نویسی که نوشته طریقه مصرف رو بخونم

1 پـاسـخ

  • باسلام:
    امروزبايدداروراصبح وشب ميخورده اندوروزهاي بعدروزانه فقط يک قرص،اکنون اگرامروزهنوزدارورامصرف نکرده اندباتوجه به وزنشان هم ميتواننددوقرص رايکجابخورندوهم بافاصله چندساعت ازهم ديگروهم ميتوانندامروزهم فقط يک قرص بخورنديعني درتمام روزها(ازجمله امروزيعني روزاول)هرروزفقط يک قرص بخورند(ازبابت نتيجه درانتخاب هرکدام ازاين روش هاهيچ نگران نباشيد).

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران