۲۶
۵۲
خانــم

عدم تمرکزذهن؟

سلام خانوم دکتر من سال گذشته برای فکرای زیادم مراجعه کردم (خیلی زیادفکرای بیهوده میکنم غیرقابل کنترل هستن ازصبح تاشب به همه چیز همه ی اتفاقات روزمره وتخیل وفکربه آینده)برام سرترالین50تجویزکردین خیلی عالی بوددیگه حوصله ی فکرکردن نداشتم توزمان حال زندگی میکردم ولی متاسفانه درمانم رهاکردم وفکرابرگشت حالادوباره میخام شروع کنم تحت درمانتون باشم ولی مامانم نگرانه که پرونده برام تشکیل میدیدثبت بشه وبرای شغل آیندم مشکل بشه راهی نیست که برام پرونده تشکیل ندید؟تاآخرش میام گفتین یک سال داروبخورم خوب میشم

1 پـاسـخ

  • سلام،اون پرونده براي خودمون هست،که در مراجعه بعدي ،علايم و داروهاي شما ،وروند درمان فراموش نشه،نگران نباشين،هيچ اداره يا ارگاني بهش دسترسي نداره،واگه يبار اومدين،تشکيل شده،ديگه مجددا تشکيل نميشه،ودرهمون پرونده سابقتون،ثبت ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران