پارگی رباط acl ؟

من تقریبا 11ماه پیش توی مسابقات ووشو آسیب دیدم دکترم بعداز ام آرای گفت رباطم 60درصد پارست بعداز فیزیو تراپی و کارای دیگه توی آخرین معاینه  گفتن خوب شدمو می تونم تمرینمو شروع کنم  ولی سر تمرین یه چند بار بغل زانوم درد گرفت که از ابتدای آسیب دیدگیم درد داشت ولی گفتم دم مسابقاته رفتم پیش دکتر دیگه و دوباره ام آرای شدم وقتی دیدن گفتن باید جراحی کنم رباطم کامل پاره شده  دکتر دیگه ای که معاینم کردن گفتن نیاز به جراحی نیستو نصفه پارست  رباطم الان نمیدونم به حرف کی اعتماد کنم مسابقمم به خاطر تشخیصاشون از دست دادم بلاتکلیفم اگه میشه دکتر خوبی رو معرفیم کنین

1 پـاسـخ

  • سلام
    در نظر داشته باشيد بر خلاف رباط صليبي خلفي PCL که در بيشتر موارد بطور غير جراحي قابل درمان است، رباط صليبي قدامي ACL در بيشتر موارد بخصوص در افراد جوان نياز به درمان جراحي دارد چون با بي ثباتي که ايجاد ميکند ميتواند به ساير ساختمان هاي زانو هم لطمه بزند. بنابر اين با توجه به اينکه شما هنوز 17 سال بيشتر نداريد بهتر است در اولين فرصت به يک پزشک ارتوپد مراجعه بفرماييد تا پس از معاينه و مشخص شدن درجه بي ثباتي و ساير بررسي هاي لازم درمان درست را دريافت کنيد چنانچه بي ثباتي زياد باشد و درمان جراحي صورت نگيرد زانو پس از چند سال به آرتروز زودرس و مشکلات ديگر دچار خواهد شد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 599 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران