۳۵
۴۵
خانــم

سویق گندم برای چاقی؟

ببخشید فرمودین سویق گندم رو صبح ناشتا بدون آب بخوریم ..میشه توضیح کاملتری بدید .چون سویق رو بدون آب واقعا خفه کننده هستش ونمیشه بلعید

1 پـاسـخ

  • در ابتدا بايد عرض کنم که کمبود بافت عضلاني که منجر به کاهش عدد وزن مي شود و يا افزايش بافت چربي در بدن که باعث افزايش عدد وزن مي شود، همه و همه بستگي به رفتار ما داره که قاعدتا رفتار با بدن در منه انسان کاملا اشتباست......... سيستم اشتها از مغز کنترل ميشه و با يه رفتار منظم و ارايه برنامه درست، مغز هم ميتونه سيستم اشتها رو کنترل که و دستورات به موقع و درست صادر کنه.......تمامي قرص ها و داروهاي موجود در بازار که براي رفع اين مسائل ارائه ميشه، فقط جنبه تجاري و براي کسب درآمد مي باشد..... شما دوست عزيز در ابتدا بايد آزمايشات لازم براي مشخص شدن کمبودها در بدن رو انجام بدين، بعد در صدد جبران اون کمبودها قدم برداري، بعد يه رفتار و الگوي تغذيه اي درست و اصولي، و در انتها ورزش بدنسازي براي جبران عضلات از دست رفته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 206 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران