آیابادستگاهrtmsبیماری های دوقطبی وصرع به طورکامل وقطعی درمان می شوند؟

سلام،دکترمن 26سالم است،وهفت سال است قرص می خورم برای بی خوابی شدید،استرس واظطراب همیشگی مخصوصاازتاریکی وتنهایی،می ترسم،وتقریباهمیشه سردرد دارم ،به نورحساسم،روزهااصلاخوابم نمی برد،وسواس فکری دارم،افسرده ام برایم هزاران نوع قرص مختلف تجویزکردندالان هم شب هاقرص کاربامازپین،رسپریدون وکلونازپام می خورم،ازعوارض این قرص هابی قراری،اظطراب،پرخاشگری،سردرد،مشکلات هورمونی،چاقی،سرگیجه وهزاردردومرض دیگردامن گیرم شده آیا امیدی هست که بادستگاهrtmsبرای همیشه ازشراین امراض وقرص خوردن خلاص شوم آیابعدازاستفاده از دستگاه بعدازمدتی دوباره حالت سابق راباعلائم بیشتروبدترپیدانمی کنم.دکترخداتوفیقت بده امیدوارم کن.

1 پـاسـخ

بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران