۳۹
۶۲
خانــم

درد و خشکی کمر؟

سلام من 39 سال دارم ضمنا مبتلا به فیبروم و اندومتریوز هم هستم الان حدود یکسال هست که به صورت دوره ای دوسه ماهی یکبار مبتلا به عفونت یا تکرار ادرار میشوم که با مصرف مایعات کنترل میکنم
مشکلی که مرانگران کرده احساس خشکی در کمر چند روز در مته است که موقع طولانی ایستادن یا پس از بیدار شدن صبحگاهی احساس میکنم که گهگاهی خوب و گهگاه چندروز اذیت میکند اخیرا آزمایش خون و ادرار دادم همه چیز خوب بود غیراز دومورد آزمایش Esr که عدد 21 است و CRp که عدد11 و 3 دهم است
در تست ادرار هم کمی خون دیده شده وو Rbc عدد15-20 بوده که 10 روز است آنتی بیوتیک مصرف میکنم
من نگران بیماری خود ایمنی هستم

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران