۲۸
۴۰
خانــم

توده در پستان؟

سلام اقای دکتر من درد پستان دارم یک سال است که به چند پزشک مراجعه کردم که طبق ازمایش ها و
سونو گرافی هانشانن داده شده که یک توده داخل سینه است ومن تحت نظر دکتر حقی متخصص توراکس بودم که دیگه درد پستان نداشتم ودیگر مراجعه نکردم والان دوباره مریضیم عودت کرده ودرد دارم ودکترحقی گفتن که احیاج به جراحی نیست وبا دارو هم مشکل ما رفع نشدوبه ما گفتن که دکتر حقی متخصص توراکس وشما باید به متخصص توده مراجعه کنید وشما را برای ما معرفی کردن به نظر شما ما باید چکار کنیم

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان و غدد در تهران