خودارضایی اگر در مردان مجرد بدون زن وخانم یعنی متاهل نیستند بصورت زیاد و بیش از حد ؟

سلام خودارضایی اگر در مردان مجرد بدون زن وخانم یعنی متاهل نیستند بصورت زیاد و بیش از حد باشد بیماری محسوب میگردد ایا این حالت بصورت زیاد وبیش از حد خودارضایی برای مردان مجرد بدون زن وخانم یعنی متاهل نیستند عوارض روحی و روانی برای بدن دارد یا عوارض جسمانی . فقط لطف کنید دقیق یک کلمه بفرمایید که این حالت بصورت زیاد وبیش از حد خودارضایی در مردان مجرد بدون زن وخانم یعنی متاهل نیستند عوارض جسمی دارد یا عوارض روحی وروانی {جنس:پسر مجرد بدون زن وخانم یعنی متاهل نیستند}؟

1 پـاسـخ

بازدید : 307 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران