۴۰
۶۰
آقــا

ترک متادون؟

سلام من دو یاسه بار سعی کردم ولی نتونستم بادارو تجویز پزشک میخوام یه پزشک خوب پیدا کنم ممنونم

3 پـاسـخ

  • سلام. ترک متادون به دو صورت ميتواند انجام شود:
    1. کاهش تدريجي متادون( زير نظر روانپزشک)
    2. جايگزين کردن قرص بوپرونورفين براي مدتي به جاي متادون: که در مراکز متادون صورت ميگيرد
    البته اينکه کدام روش انتخاب شود، بستگي به عواملي چون ميزان مصرف متادون، طول دوره مصرف، بيماريهاي مديکال يا روانپزشکي در شخص مصرف کننده و..... دارد
    لذا خوب است در مرحله اول به يک روانپزشک مورد اعتماد خودتان مراجعه کنيد تا در تصميم گيري براي انتخاب روش ترک و ادامه آن به شما کمک کند. موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    جهت ترك متادون، ميزان مصرف و مدت مصرف آن مهم است. مي توان از دز مصرفي بتدريج كاست و سپس قطع نمود و از داروهايي در جهت كاهش عوارض ترك كمك گرفت.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 695 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران