۴۴
۷۱
خانــم

سرفه های خشک؟

با سلام و عرض ادب من چهل و پنج سالمه دیابتی وابسطه به انسولین هستم تحت درمان شما و روماتیسم دارم دارو مصرف میکنم همزمان با مصرف این داروها ی روماتیسم سرفه میزنم تب ندارم لرز ندارم درد ندارم گاهی کمی عرق میکنم و گاهی سینوسهای پیشانیم وچشمهام بینی لحظه ای درد خفیفی دارد مدت یک هفته ازیترومایسین روزی سه تا مصرف کردم شربت سالبوتامول شربت تعو جی مصرف کردم اکسپورانت هم مصرف کردم هیچ کدام جواب نداده سرفه هام بیشتر شده اموکسیلین و کوااموکسیلین باهم مصرف کردم جواب نداده خلت هم ندارم نفخ دارم میشه از رفلاکس معده باشه اقای رحیمی تورو خدا کمکم کن اگر هم مطب تشریف دارید خدمت برسم اگر نه چی بخورم

1 پـاسـخ

  • سلام و درود بر شما
    فکر کنم لازمه بررسي بشيد فعلا قرص کوريزان مصرف کنيد. هر 8 ساعت يکي. شنبه صبح ساعت 10 درمانگاه کوثر هستم تشريف بياريد در خدمتم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران