9سال
45کیلوگرم
آقــا

تشنج های لرزشی و اتیسم دارد پرحرفی میکنع پرخوری میکنع پرخاشگر است؟

تشنج دارع قبلن خیلی کم درحد تیک بود الان زیاد شدع لرزش دارع .حرفارو تکرار میکنع خیلی..همش میگع گرسنمع حتی اگع سیرع بازم میگع گرسنمع..دکتر زیاد بردیم ولی بهتر نشدع تشنجش کم نشدع بیشتر شدع...قبلن ازخواب بیدارمیشد تشنج میکرد ولی الان درطول روز چهار پنج بار تشنج میکنع تشنجش ب این شکلع ک‌میوفتع دست چپ و پای چپش میلرزع و سرش هم میلرزع خیلی میترسع وقتی تشنج میکنع گریع میکنع..آقای دکتر چیکار کنیم خوب میشع؟؟؟نیازی ب عمل دارع؟؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 2 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران