۱۵۳
۶۰
خانــم

بیقراری و استرس و پرحرفی ؟

پسرم 11 سالشه اصلا دوس نداره بخابه بیقراره از استرس حتی چندین بارشده شبا نمیتونست بخابه پرحرفی میکنه گریه هم زیاد میکنه یل مشغول بازی کامپیوتری یا گوشی هست و یا فیلم ببینه درسشم بد نیست در ریاضی سختته یادگیریش کلا بیکار نمیتونه باشه

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب مواردي که گفتين ميتونه نشونه بيشفعالي و نقص توجه باشه، ميتونه همبود اضطراب داشته باشه و حتي ميتونه مشکلات تحولي ديگه‌اي هم باشه بايد دقيق‌تر بررسي شه مراجعه حضوري توصيه ميشه همايون و تندرست باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران