عصبانیت و درد عضلانی ؟

سلام و وقت بخیر
جناب اقای دكتر من پدرم چند سال پیش تصادف كردن و ضربه به سرشون وارد شده بود چند بار مراجعه كردن زیر نظر پزشك هم بودن ولی الان جواب نگرفتن و با كوچكترین حركت عصبی میشن و خیلی بیخوابی و سردرد دارن و واقعا اذیت میشن از این موضوع اگر امكانش هست من حضوری شمارو ببینم میدونم تو این وضعیت خیلی از جاها تعطیل هست ولی واقعا نیاز داریم باهاتون مشاوره داشته باشیم ممنون میشم حضوری بهمون یك وقت بدید اگر مقدور هست

1 پـاسـخ

  • با سلام
    من به طور مرتب پروفايل و سوالات ارسالي رو چک مي کنم .
    متاسفانه امروز سوال و تماس در پروفايلم به نمايش گذاشته شد .
    به هر طريق از بابت اين تاخير در مطلع شدن از سوال شما عذر ميخام و اميدوارم تو اين مدت تونسته باشيد به درمان مناسب براي پدرتون برسيد و مشکل ذکر شده حل شده باشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 181 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران